Indhold

Ledige butikker lige nu

Her kan du se, hvilke butikker hos LJ Boliger, som er ledige lige nu.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere og måske kunne tænke dig at se en af vore butikker i Ribe, Jels eller Rødding. Herunder kan du se hvilke butikker / butikslejemål vi pt. har ledige:
 

KOMMENDE LEJLIGHEDER - LEJLIGHEDER PÅ VEJ

 

Jels Vestergade 10, stuen, Jels, 6630 Rødding - 160 m2 butik med baglokale klar til udlejning.
Klik her for at se billeder af lejemålet. - Klar til udlejning. - Ring gerne og forhør nærmere.

 

Rødding Torvet 5, 6630 Rødding - 55 m2 butik opdelt på 3 rum klar til udlejning efter aftale. - Klar til udlejning. - Ring gerne og forhør nærmere.

Butikken fremstår lys og venlig med indgangs vindfang, butiksvindue, vel indrettet for lokale samt 2 rum bagtil. - Bagerste rum har vand & afløbs muligheder. - Butikslejemålet har kunde/personale toilet. - Der forefindes opbevaringsrum i kælder for butikslejemålet.

Butikken har selvstændig elmåler. Lejer tilmeldes elværket, og afregnes direkte. - Renovation sørger lejer selv for. - Snerydning foran butikken påhviler lejer. - Der bliver udarbejdet varme/vand regnskab for ejendommen. 

Vi kan kontaktes for besigtigelse af lejemålet. - Ring for yderligere informationer omkring lejemålet og de muligheder der måtte være.


Ring til Lars Jensen på tlf. 20 44 80 31 for mere information eller skriv eventuelt til os via "Kontakt", så giver vi besked, når vi har noget, som matcher dine ønsker.

 

Betingelser for Erhvervslejemål
Betingelser for Erhvervslejemål

Betingelser når du lejer butik

Som erhvervslejer hos LJ Boliger bliver alle forhold reguleret i henhold til udarbejdet erhvervslejekontrakt.

Forbrugs afgifter på vore lejemål bliver alle opgjort efter individuelle målere for henholdsvis varme og vand. 

Strøm er efter særskilt måler og afregnes direkte til elværk.

Varme/vand regnskabet bliver udført af det professionelle selskab Techem Danmark A/S, og lejemålets regnskab bliver tilsendt hvert år, når det færdige regnskab foreligger.

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Vejenkom
Vejenkom
Kontakt Os
Kontakt Os      
Midtitrebyer
Midtitrebyer

Overskrift

Midt i tre byer indhold der skal indtastes

Betingelser
Betingelser

Styr på formalia - lettere for alle

Ved indgåelse af lejemål hos LJ Boliger vil du som lejer altid få en ”standard” lejekontrakt, dvs. den almindelige lejekontrakt, autoriseret af By- og Boligministeriet. Denne kontrakt vil regulere de forhold, der er gældende for lejemålet, og under § 11 forefindes de specielle forhold, der er gældende for den enkelte lejlighed. 

I alle lejemål vil forbrug, dvs. varme og vand, altid være opgjort efter særskilt måler på den enkelte lejlighed.

Strøm er på særskilt måler for den enkelte lejlighed, og som lejer vil du blive tilmeldt elværket som bruger.

Varme/vand regnskabet bliver udført af det professionelle selskab Techem Danmark A/S, og lejlighedens regnskab bliver tilsendt den enkelte lejer hvert år, når det færdige regnskab foreligger.

Husleje opkræves månedsvis, og kontonummer hvortil husleje skal betales, er anført i lejekontrakten.

Ved for sen betaling af husleje opkræves der rykkergebyr.

Ved indflytning opkræves depositum, hvilket sædvanligvis er 3 måneders husleje.

Lejligheder overtages nyistandsat/malet, og skal afleveres i samme stand ved udflytning. Og denne istandsættelse foretages af momsregistreret håndværker.

Det praktiske
Det praktiske
Alle lejligheder er forsynet med laminatgulve og malet i lyse farver. Der forefindes de gængse hårde hvidevarer i alle lejligheder.
 
Lejlighederne er alle forsynet med postkasse.
 
Ved indflytning udleveres systemnøgler til lejligheden, disse nøgler passer til hoveddøre, døre til kælderrum/fælles rum samt postkasse.
 
I ejendomme med trappeopgang bliver der udført trappevask, og gebyr herfor opkræves via acconto betaling af forbrug (vand/varme). Der er således indført i lejekontrakter, at disse arealer holdes pæne og ryddelige, disse arealer må ikke bruges til opbevaring af diverse effekter m.v.
 
Lejlighederne er tilmeldt fælles antenne signal, og der opkræves gebyrer for dette forbrug i henhold til de enkelte antenneforeningers takster.Derfor må antenner og paraboler ikke opsættes. 
Botilleje
Botilleje

Her skal der indtastes noget indhold